12 Ocak 2015 Pazartesi

1 Yardim 1 Hayat

Merhaba,
Bugün size ŞİRİN KANATLAR  Blog Belgin'le başlattığımız sokak hayvanlarına yardım projesinden bahsetmek istiyorum..

Bu anlamda önceliği Avşa Adasında bulunan sahipsiz kedi ve köpeklere vermek istedik.Çünkü bildiğiniz gibi,kış aylarında orda pek yaşayan olmadığından besleyecek kimseleri de yok.Şuanda Veteriner Hekim Sn Seher Hn. ilgileniyor orada sahipsiz hayvanlarla.
Biz de,konuyla alakalı olarak sizlerin de yakınen tanıdığı mama firmalarından bizlere bir kolaylık sağlamalarını rica ettik fakat iç açıcı dönüşler alamadık.Bu sebepten destek olmak isteyen dostlarımıza bir tedarikçi adresi veremiyoruz.
Düşündük ki,herkes kendi bütçesine göre mama vb ürünlerle destek olursa,kısa sürede hayvanları yaza çıkaracak kadar ihtiyaçlarını karşılamış oluruz.
Bir çok sitede ücretsiz kargo imkanı sunuluyor.Bu şekilde oraya direkt olarak kargo yapabilirsiniz.Ya da daha farklı bir düşünceniz varsa,bizimle paylaşabilirsiniz.Blogger dostlarımızdan da destek amaçlı paylaşımlarını rica ediyoruz.
Destekte bulunacak tüm dostlarımıza şimdiden teşekkür ediyor,isimlerinin tek tek bu sayfada güncellenerek duyurulacağını bildiriyoruz.

İletişim: onundagozyasivar@gmail.com

Kargo Adresi: Seher Tebai 0533 761 27 47
                        Avşa Adası Belediye Başkanlığı
                         Marmara/Balıkesir

Yurtiçi kargo ile gidecek kargolarınızı ERDEK şubesine
yönlendirirseniz ,Seher hanım'a ulaşmasını sağlayacaklar.

Sevgiler..



BAĞIŞTA BULUNANLAR 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder