10 Temmuz 2015 Cuma

SEDA VE SENA İLE YAZA MERHABA ETKİNLİĞİ DETAYLARI!

Son zamanlarda çok geziyorum ,gezdiğim gördüğüm her anın detayınıda sizinle paylaşmak istiyorum. Hani derler ya çok yaşayanmı bilir ,çok gezen mi? ( o laf öyle değil ama ) blogger olmanın  güzel tarafı bu olsa gerek yaşadıklarını not alıyorsun .Çok arkadaş ediniyorsun ,her etkinlik tecrübelerime yeni tecrübeler katıyor.
Bu sefer katıldığım etkinlik benim için oldukça değişik bir tecrübe oldu. İlk şehir dışı etkinliğim oldu. Ankara'ya gittim bu sefer :)) Orda çok güzel ,çok tatlı insanlar tanıdım.Sevgili Seda ve Sena benide düzenledikleri bu güzel etkinliğin bir parçası olarak görmek istediler. Daveti aldığım anda acayip mutlu oldum .Hiç düşünemden kabul ettim tabiiki:))

Güzel geçen bir yolculuğun ardından etkinlik yerine ulaştık. Etkinlik mekanı resimlerdeki o güzel bahçeye sahip olan Gaziosmanpaşa'daki  gar restaurant ,bizler için çok güzel bir masa ayırmışlar ve o gün havanında bizden yana olmasıyla ,muhteşem bir gün geçirmemek kaçınılmazdı.
Her etkinlikte olduğu gibi o günde aramızda değerli sponsorlarımız vardı. Bizlere ürünleri ve yenilikleri hakkında kısa kısa bilgiler verdiler.Ben bir çok ürünü deneyimlemeye başladım. Kullandıkça kafamda belirli  fikirler oluşacak ve paylaşacağım. O gün için bir çok sponsorumzda bizlere destek olmuşlardı.Gelin daha yakından kimler sponsor olmuş diye resimlere göz atalım.








Ben çok eğlendim. Kızlar sayesinde Anlkara'ya gitmek için bir sebebim oldu . Hazır oraya kadar gitmişken anıtkabir ziyaretinde bulunmadan atamı ziyaret etmeden dönemedim geriye ,ben Ankara'yı çok sevdim .Tekrar gidermiyim kedinlikle giderim. Sevgiler...



Seda Karapoyraz-http://ojecanavari.blogspot.com.tr/
Sena Dursun- http://nypdsena.blogspot.com.tr/
Gül Bircan ;
http://buraliolmayanlarlokali.blogspot.com.tr/
Neslihan Altunel:
http://nesneslis.blogspot.com.tr/
Mehtap: www.guzelruhlukadinlar.blogspot.com.tr
Asude Bik :
http://ladyoflochaber.blogspot.com.tr/
Sultan Penez:
http://sultanpenez.blogspot.com.tr/
Sibel Daban:
http://cinaragacinda.blogspot.com.tr/
Ezgi Erdoğan :
http://makyajayenibaslayankiz.blogspot.com.tr/
Yasemin Özer:
http://biricitinyeri.blogspot.com.tr/
Nazlı Kalmuk :
http://girlafikir.blogspot.com.tr/
Zeynep Akdemir:
https://www.youtube.com/user/zeynepincicileri
Yasemin Akçin :
http://gulumseyuzume.blogspot.com.tr/
Işıl Yılmaz:
http://mimarngzndenmakyaj.blogspot.com.tr/

     
     
     
     
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder