31 Ekim 2014 Cuma

SEVİŞİRKEN IŞIK AÇIK MI, KAPALI MI OLMALI MI?




Bazı kadınlar kendilerini daha rahat hissettiği için karanlıkta sevişmeyi tercih ediyor. Siz de onlardan mısınız? Karanlık ve aydınlık olmasının avantajlarını ve dezavantajlarını hem kadınlara hem erkeklere sorduk.

Erkekler ne diyor? “Karanlıkta algılar daha güçlü çalışıyor. Bu yüzden karanlığı tercih ediyorum. Bu kadınların da hoşuna gidiyor.” İSMAİL “Kilo, selülit gibi takıntısı olanlar sadece kadınlar değil. Bence karanlık sekse daha çok yakışıyor.” GÖKHAN “Şartlar neyi gerektiriyorsa o. Aydınlık veya karanlıktan çok aradaki çekim önemli olan.” AHMET “Loş ışık... Mümkünse mum ışığı en ideali..” ALİ “Zifiri karanlık olmasına gerek yok. Birbirimizi görebilmeliyiz ama apaydınlık bir ortam olmasa daha iyi." SELİM


Kadınlar ne diyor? “Loş bir ışık en ideali.” SEVİM “Karanlıkta kendimi daha rahat hissediyorum. Aydınlık olunca tüylerim görünüyor mu endişesini bir türlü aklımdan atamıyorum.” LALE “Utangaç bir yapım olduğu için karanlığı tercih ederim” BURCU “Sevişirken karşımdakini tüm detaylarıyla görmek isterim. O yüzden aydınlığı tercih ederim.” TÜLİN "Sekste netliği sevmiyorum." TUBA “Orgazmı göz göze ve aydınlıkta yaşamak bence daha iyi.” BAŞAK -



 kaynak: http://www.elele.com.tr


İlgili Aramalar:

"ONLAR İÇİN "KEMİK ARKADAŞIM YARARINA ETKİNLİK !

Geçtiğimiz pazar günü sevgili Fidan Başaran'ın 5. Blogger Çay Etkinliği için arkadaşım Eyminin Mutfağı Emel ile düştük yollara ,daha önceki deneyimlerimizden de biliyorduk ki bizi çok keyifli bir gün bekliyordu.
  Bu seferki etkinlik çok yararlı bir amaç uğruna düzenlenmişti. 
 Kemik Arkadaşım grubuna 
(SOKAK HAYVANLARINA YARDIM GÖNÜLLÜLERİ ) destek amaçlı düzenlenen etkinlik ,sokaktaki canların kursaklarından bir yudum mama geçmesi için gerçekleştirilmişti.



canvas tablo ve kemik arkadaşım yazılı bunner

 Fasulye Design yazılar ve yaka kartları sponsorumuzdu.

Kemik şeklinde kurabiyelerimiz Cake Factory

 Leziz lokumlar ikram edildi bize Safranil lokumlarının tadı çok güzeldi.

 Bu şirin köpekli pastayı bizlere ANOYSHBAKERY Liz hanım elleriyle yapmış çok güzel olmuş.
Her yer el emeği göz nuru ürünlerle doluydu.
 Bende Kemik Arkadaşıma katkı için bu ürünleri satın aldım.



 Ve o gün bizleri yalnız bırakmayan değerli sponsorlarmıza göz atalım.


ALPRO PUDİNG
Y DÖNER

AKARCA ÇİFTLİĞİ ZEYTİNYAĞI

30 Ekim 2014 Perşembe

SAĞLIKLI MI SAĞLIKLI KURABİYELERİMİZ


Yağmurlu, kara bulutlu, soğuk havalar geldi çattı, geceler uzamaya başladı. Ee bu da bizi depresif hallere sokmadı değil. Bu havalarda iş yerinizde ya da uzun kış gecelerinde bir şeyler atıştırma ve tatlı isteğiniz artabilir. Hem sağlıklı bir atıştırmalık yaratmak hem de bunu misafirlerinize de sunabilmek için; kepekli ve bol lifli üstelik de şekersiz bir kurabiye tarifine ne dersiniz?
Malzemelerimiz:
2 su bardağı kepekli un
1 adet yumurta
1 çay bardağı light süt
10 adet dilimlenmiş kuru kayısı
4 yemek kaşığı kuru üzüm
1/2 çay bardağı ceviz
1 yemek kaşığı tarçın




Malzemelerin hepsini karıştırın ve yoğurun.
Minik toplar ya da diskler oluşturun. 
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin.
Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 20 dk pişirin.



Ve kurabiyeler hazır. Afiyet olsun :)



27 Ekim 2014 Pazartesi

Kıl payı ölümden döndü



Çok sayıda trafik kazası izlemişsinizdir mutlaka ancak bu trafik kazasında bisikletli kişi kıl payı ölümden nasıl kurtulacak göreceksiniz.

İlgili Aramalar:trafik, kazası, kıl payı , ölüm, video kaza, görüntüleri

26 Ekim 2014 Pazar

İnşaat iskelesi devrildi 2 çocuk altında kaldı



 Dört küçük çocuk gezerken çöken inşaat iskelesinden kaçtı ancak ikisi iskelenin altında kaldı.


İlgili Aramalar:

25 Ekim 2014 Cumartesi

Çanakkale' de 2000 yıllık ayak izi


 Çanakkale'de "2 bin yıllık ayak izi" bulundu

Parion'da bulunan 2 bin yıllık ayak izi, bölgedeki yaşama ışık tutacak



"Burası antik çağda, 2 bin yıl önce de bir balıkçılık merkeziydi, şu anda da bölgede balıkçılık yapılıyor. O dönemdeki insanların dişlerindeki aşınmanın günümüzdeki insanlarda da devam ettiğini gördük"

Biga ilçesi Kemer köyü yakınında yer alan Helenistik dönemin önemli antik liman kenti Parion'daki kazılarda, 2 bin yıllık ayak izi bulundu. Bu izin, tuğlaların yapımı ve bölgedeki inşaat çalışmaları sırasında bir işçinin yanlışlıkla harcın üzerine basması sonucu oluştuğu tahmin ediliyor.

Alınan bilgiye göre, antik kentteki sezon kazılarına, güney nekropol, tiyatro, odeon, Roma hamamı, yamaç ve sondaj yapıları başta olmak üzere 7 bölgede devam ediliyor. Bunun yanı sıra kentin farklı noktalarında sondajlar yürütülüyor.

Restorasyon ve konservasyon çalışmalarının da yapıldığı bölgede, önceki yıllarda ortaya çıkarılan ve kazısı biten erken Bizans şapeliyle ilgili arkeopark projesinin tamamlanması hedefleniyor.

Kazı Heyeti Başkanı ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vedat Keleş, bu yılki kazılarda çok önemli bilgilere ve verilere ulaştıklarını söyledi.

Parion için çok önemli veriler elde edilen Roma hamamı kazılarında bir tuğla bulduklarını anlatan Keleş, şöyle devam etti:

"Tuğlanın üzerinde, 2 bin yıl önce, o dönem burada yaşayan bir kişinin ayak izine rastladık. Boyutlarına baktığımızda normal bir ayak izi olduğunu tespit ettik. Tahmin ediyoruz ki bu ayak izi, tuğlaların yapımı ve bölgedeki inşaat çalışmaları esnasında orada çalışan bir işçinin bilmeden, yanlışlıkla üzerine basması sonucu oluştu. Bu ayak izinin yanında bir de pati izi var. Bu izin de, ayak izinin sahibinin köpeğine ait olduğunu tahmin ediyoruz. Söz konusu izlerin, bilinçsizce, tuğla henüz hamur haldeyken yanlışlıkla üzerine basılması sonucu oluştuğunu düşünüyoruz."

Keleş, ayak izinin, arkeoloji tarihi bakımından ilginç bir buluntu olduğunu vurguladı.

Antik dönemde yaşamış bir insanın ayak izine ulaşmaktan memnuniyet duyduklarına değinen Keleş, "Antik Roma döneminde yaşayan insanlarla şu anki insanların boyları hemen hemen aynı. Bu ayak izi, normal yaşlarda yetişkin sayılabilecek bir insana ait olabilir. 40 ya da 41 numara olduğunu tahmin ediyoruz" diye konuştu.

İNSAN İSKELETİNDEKİ DİŞLERDE AŞINMA İZLERİ

İÇDAŞ Çelik, Enerji, Tersane ve Ulaşım AŞ ana sponsorluğunda yürütülen kazılarda bu yıl genel anlamda çok önemli bulgulara rastladıklarını aktaran Keleş, ayrıca antropolojik bulgular anlamında önemli bir keşfin de Parion'da gerçekleştiğini aktardı.

Keleş, şunları kaydetti:

"Burada kazılar sırasında çıkan iskeletler antropologlar tarafından incelendiği sırada hepsinin ön dişlerinde bir aşınma olduğunu tespit ettik. Bu, neden olabilir diye düşündük. Acaba tahıldan mıdır? Ya da bunun sebebi nedir diye araştırdık. Tabii bunun için biz farklı bir yöntem denedik. Kemer köyünde yaşayan yaşlı bir amcayı kazı evine davet ettik. Amcaya, bize ön dişlerini göstermesini istedik. İskeletle karşılaştırdığımızda amcanın dişlerindeki aşınmanın birebir aynı olduğunu gördük. Çok ilginçti. Acaba dedik, binlerce yıldır yemek rejiminde mi bir değişiklik olmamış? Ya da başka bir neden mi var diye sorduk amcaya. Meğer balıkçılar, ağ yaparken malzemeyi ağızlarına alıp ön dişleriyle tutarmış. Sonra anladık ki bu aşınma tamamen mesleki bir aşınmaymış. Burası antik çağda, 2 bin yıl önce de bir balıkçılık merkeziydi, şu anda da bölgede balıkçılık yapılıyor. O dönemdeki insanların dişlerindeki aşınmanın günümüzdeki insanlarda da devam ettiğini gördük. Bu dişlerdeki aşınma 2 bin, 2 bin 200 yıldır devam ediyor."

 Etiketler: çanakkale, roma, restorasyon, kazı, ayak izi, helenistik, parion, 2 bin yıllık ayak izi


Kaynak: http://www.trthaber.com/haber/kultur-sanat/canakkalede-2-bin-yillik-ayak-izi-bulundu-146683.html
İlgili Aramalar:

NARAMAXX MODERN KADININ ŞEHİRLİ TARZI !


NaraMaxx markası ile tanışmam sevgili arkadaşlarım Nihal ( hüzün sarısı ), Pınar ( pınarlahayat ) blogunun ortaklaşa düzenlediği Garden Event 2014 sponsorlarından olması sayesinde oldu. 
 Her birimize kendi vücut ölçülerimizde ürünler göndererek sponsor olan markanın bir birinden harika bluzları ve elbiseleriyle tanışmak etkinlikteki tüm arkadaşlarımı fazlasıyla memnun etti ve tabiki benide ,üzerimde gördüğünüz bluzum püfür püfür bir kumaşa ait ve çok şık duran bir giysi bana hediye edildiğinden beri bir çok kez giymiş ve oldukça rahat etmişimdir.



               Her birimize bu harika fularlarıda hediye eden Nara Maxx 'a ayrıca çok teşekkürler.

 Peki merak etmedimmi bu markayı, elbetteki merak edip kısa bir araştıma yaptım.



İnternet adresindeki açıklama : NaraMaxx ürünlerinde kullanılan kumaş, malzeme ve aksesuarlar sağlık açısından risk teşkil eden zararlı kimyasallar içermemekte ve tüketicilerinin sağlığına ve çevreye maksimum önem vermektedir. İşbirliği içinde bulunduğu tüm üretim noktalarında ve tedarikçilerinde aynı standartları aramakta ve bu zincirde yer alan her halkanın sosyal performansının sürekli olarak iyileşmesini teşvik etmektedir.

NaraMaxx Ağaçlandırma faaliyetlerinde de yer almaktadır. Çevreye olan olumsuz etkileri en aza indirmek için geri dönüştürülebilir ürünler kullanmaya dikkat etmekte ve işbirliği içinde olduğu tüm tedarikçilerine de bunu teşvik etmektedir.

       Birazda modellerine göz atalımmı ? 
 
 Stil bayanlar için harika trençkotlar

           Harika elbiseleri var ,modellerine ve renklerine bayıldığım o kadar çok elbisesi var ki ...

                   Kilo vereyim istediğim gibi kesinlikle bir elbisesine sahip olacağım :))
                     Zahide Yetiş'te bir programında Nara Maxx elbisesini tercih etmiş .
 Nara Maxx ürünlerine YKM ve BOYNER mağazalarından ulaşabilir ve internet sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz. Diğer illerdeki mağazalar için göz atın,sevgiler...


24 Ekim 2014 Cuma

Evinizi Toprağın Ateşiyle Isıtın


Toprak sıcaklığıyla ısınan konut

Toprağın sıcaklığıyla ısınan konutta fatura yüzde 80 azalıyor.

Doğalgaza ve kömüre gelen zamlar, ısınmada farklı yolların geliştirilmesini beraberinde getiriyor. Bir artezyen kuyusu veya yerin 2 metre kadar altına döşenecek borularla evlerde kışın ısınma, yazın da soğutma yapılabiliyor.

Binaları bu yöntemle ısıtmak, yüzde 80′in üzerinde yakıt tasarrufu sağlıyor. Böyle bir sistemi konutlara kuran Euro-House Genel Müdürü Hakkı Kocakülah, Türkiye’de fazla tanınmayan ancak yeni yeni kullanılmaya başlanan bu teknolojiden ABD ve Avrupa ülkelerinde yıllardır binlerce ev, işyeri ve okulun ısıtması ve soğutmasında faydalanıldığını söyledi.

Söz konusu sistem, ısı pompası görevi yapan bir kompresörle çalışıyor. Bu pompa, dışarıdan enerji verilmesi ile düşük sıcaklıktaki ısı kaynağından aldığı ısıyı yüksek sıcaklıktaki ortama aktarıyor. Yeraltına dikey veya yatay döşenen boruların içinden dolaştırılan su, toprağın sıcaklığını alarak ana cihaza iletiyor. Bu sayede çok az bir enerji harcamasıyla azami miktarda ısıtma veya soğutma sağlanıyor. Yazın havanın ısısı, bir ısı pompası yardımıyla toprağa veya yeraltı suyuna aktarılırken kışınsa tam tersi bir işlemle topraktan ısı çekiliyor. Binaları bu yöntemle ısıtmak, yüzde 80′in üzerinde yakıt tasarrufu sağlıyor. Bir düğmeyi açıp kapatmak kadar kolay çalışan sistem, 150 metrekare daire için ortalama 9 ile 24 bin liraya mal oluyor. Euro-House Genel Müdürü Kocakülah, topraktan ısıtma ve soğutma sisteminde kullanılan ısı pompalarının, buzdolabıyla aynı prensipte çalıştığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı: “Bir taraf soğutulurken (buzdolabının içi), diğer taraf (mutfak) oradan alınan enerjiyle ısınır. Başka bir deyişle ısı, bir yerden başka yere aktarılır.”

Isı pompalarının, enerjiyi aldığı yere göre su, toprak veya hava kaynaklı olduğunu belirten Kocakülah, “Sistemin iyi çalışabilmesi için ısı yalıtımı çok önemli. Fransa’da Isı Yalıtım Kanunu 1970′lerde çıktı. Yalıtım yoksa, binalara elektrik bağlanmadığı gibi satılması bile yasak.” diye konuştu. Euro-House Genel Müdürü Hakkı Kocakülah’a göre sistemin yalıtımla desteklenerek uygulandığı Almanya, İsveç ve Norveç’te insanlar, iklim Türkiye’den daha soğuk olmasına rağmen daha az enerjiyle ısınabiliyor. Araştırmalara göre Almanya’da metrekarede 40-50 vat elektrik yeterliyken Türkiye’de 350-400 vat harcanıyor. Türkiye’den daha soğuk ülkeler daha az enerjiyle ısınabiliyor. Devlet, bu konuda gerekli teşvikleri yapmalı.

Pamukkale Üniversitesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi ve Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim Karabacak ise elektrik, kömür veya doğalgaz kullanmadan yeraltındaki ısıdan faydalanılan söz konusu cihazla yüksek verimli bir iklimlendirme sistemi kurulup hem konfor sağlanacağını hem de ev ekonomisine katkı yapılacağını vurguladı. Sistemin en büyük özelliğinin, dış hava şartlarına bağlı kalmadan ve çok az enerji harcayarak ısıtma ya da soğutma yapabilmesi olduğunu anlatan Prof. Dr. Karabacak, şunları söyledi: “Toprağın veya yeraltı suyunun sıcaklığı, yaz ve kış aylarında hemen hemen sabit, 7 ile 22 derece arasındadır. Bunun enerjisinden faydalanmak suretiyle kışın ısıtma, yazın soğutma yapabiliyoruz. Fosil yakıtlı ısıtma sistemleriyle kıyaslandığında, karbonmonoksit açığa çıkmadığı için çevreyi de kirletmiyor.”



toprak isitma

500 metrekare dubleks villa günlük 10 liraya ısınıyor

Kanada’da yıllar önce kullanılmaya başlanan bu sistemin ülkemizde kullanımı artıyor. Sistemi 500 metrekare dubleks villasına kuran Özgüven Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karakamçı, günlük 10 liraya ısındığını söylüyor: “Sistemin kullanımından çok memnunum. Çok geniş bir alanı ucuza ısıtabiliyorum. Kim görse yaptırmak istiyor.” İstanbul Riva Konaklarında topraktan ısı kullanarak 650 metrekarelik dubleks villayı ısıtan ve aylık 390 lira elektrik faturası ödediğini söyleyen Murat Bilişik de, “Bu büyüklükte yerin ısınması normalde doğalgazla 3 milyarı bulur.” diyor.
kaynak: http://www.teknolojihaber.org
İlgili Aramalar:

Canlı yayında denize düştü



Lübnan'da bir kişi canlı yayın esnasında denize düştü, Bu ilginç an Lübnan dan onlar bile anlamadı... Ne kameraman nede sunucu, röpörtaj yaptıkları kişi bile fark etmedi.
Lübnan'da canlı yayın esnasında arkada fotoğraf çekmeye çalışan bir adamın dengesini kaybedip denize düşmesi kameralara yansıdı.
İlgili Aramalar:

23 Ekim 2014 Perşembe

AVON PEMBE HAREKET İLE KADINLAR HAREKETE GEÇİYOR!


Her yıl meme kanserine yakalanan 30 bin kadın için 30 bin km hedef; her km için 1 TL bağış!
Her gün dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kadının yaşamına güzellik katan AVON, Meme Kanserine karşı sürdürdüğü amansız mücadelesine “Pembe Hareket” mobil uygulamasıyla yepyeni bir soluk getiriyor.


AVON, 18 yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğü “Meme Kanseri ile Mücadele” projesinde bu yıl yeni bir sayfa açıyor. AVON, her yıl geniş bir katılımla gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Pembe Yürüyüş etkinliğinden yola çıkarak bu yıl “Pembe Hareket” adlı bir mobil aplikasyonu hayata geçiriyor. Amaç tüm kadınları spor yoluyla meme kanserinden korunmaya ve farkındalık yaratmaya teşvik etmek…
Pembe Hareket hem bir spor hem de sağlıklı yaşam aplikasyonu. Uygulamayı kullanan herkes gün içerisinde koştuğu ya da yürüdüğü mesafeyi diğer kullanıcılar ile paylaşabilecek. İsteyen herkesin Android veya IOS mobil cihazına kolaylıkla indirebileceği “Pembe Hareket” uygulaması sayesinde kullanıcıların koştukları ya da yürüdükleri mesafe ölçülecek ve böylece toplam bir koşu mesafesi elde edilecek. AVON’un uygulamasını diğer koşu uygulamalarından farklı kılan da, kadınların meme kanserine yönelik bilinç düzeylerini artırmayı amaçlayan 30 bin kilometre hedefi. Türkiye’de her yıl 30 bin kadının meme kanserine yakalandığı gerçeğinden yola çıkan AVON, 30 bin kilometre hedefi tamamlanana kadar kullanıcıların kattetiği kilometre başına 1 TL bağış yapacak.
Dünyada her yıl ortalama İstanbul nüfusu kadar kişinin kanser hastalığına yakalandığı bir çağda, uzun süredir kadınların en büyük düşmanı meme kanserine karşı savaş veren AVON,  bu uygulama ile tüm Türkiye’den kadınları bir araya getirmeyi ve her yıl ülkemizde meme kanserine yakalanan 30 bin kadını işaret etmeyi planlayarak kısa bir süre içerisinde toplamda 30 bin kilometre hedefini tamamlamayı amaçlıyor.
Bu yeni uygulamanın sadece bir koşu aplikasyonu olmadığının altını çizen AVON Türkiye İletişim Müdürü Hande Orhan şunları söyledi: “Meme kanseri sadece ülkemizde değil dünyanın her köşesinde kadınların en büyük düşmanı. AVON olarak 18 yıldır meme kanseri ile mücadele ediyoruz. Bugüne dek pek çok çalışma yaptık, pek çok etkinlik gerçekleştirdik. Şimdi bu mobil uygulama ile, her kadının bir spor koçu olacak. Pembe Hareket ile kadınları bir amaç doğrultusunda bir araya getirmekle kalmıyoruz aynı zamanda ülkenin dört bir yanındaki kadınları sadece bir gün değil her gün daha çok hareket etmeye, kendine iyi bakmaya, daha sağlıklı ve güzel bir hayata davet ediyoruz.”
Pembe Hareket aplikasyonu; IOS Appstore ve Android Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.


******BASIN BÜLTENİDİR******

Engelliye yardım mobeseye takıldı..


 Minibüs şoföründen örnek davranış

Minibüs şoförünün örnek davranışı ilgi konusu oldu - Sakarya'da görme engelliyi yolun karşısına geçirme anı MOBESE kayıtlarına yansıyan minibüs şoförü, insanlara örnek oldu






Kaynak: posta.com.tr
İlgili Aramalar:

Düz duvara tırmanma buna denir


Yer çekimine meydan okuyorlar.
Avrupa Alplerinde dağlarında yaşayan yaban keçisi, 2,200m rakımda İtalya'da göl Cingino  baraj, duvarı üzerinde tuzlu taşları yalıyor.



İlgili Aramalar: yer çekimi, düz duvara tırmanma, keçi, baraj, duvar, video

En Damar Sözler -2


Şimdi vur kendini. Unutulmuş bir şiirin son dizelerinde sonra yarım kalan bir şarkı ısmarla kendine. Bu kentte böyle ölünür..

"Sus" be yüreğim, bende biliyorum özlediğimi!.. "sus" ki bilmesin özlediğimi !..

Nikahta Gelinlik Giyer O Sen Tabutta Yatarken..

Susuyor vedalaşırken insan..

Sahte gülüşlerimin içinde kayboluyorum..

Şimdi
Söndü ışık,
Sustu dudağımdaki sen çalan ıslık.
Sen,
Dünya ahret acımsın artık!

Böyle Ölmek? Gözüm AÇIKKEN GÖMÜLMEK..

Kıyamet nedir bilirmisin sen? Beni gördüğün zaman yüzümü çevirince öğrenecen!

Sen olmadan, Sen olmadan olmuyor bu hayat dedikleri..

ACININ YOK BIR TARIFI..

Gerçegin Hakkini Sadece Hatalar Verir..

Gözün Arkada Kalacaksa Marifet Degildir Gitmek..

Ben Ondan Vazgeçmisim 'ACI' Verir Anilar..

Vedalar Soguk Olur SIKI Giyin..

Gözyaşlarım acımı anlatmaya yetersiz..

Senin için akan gözyaslarim hâlâ kurumadi..

Unutmak her seferde tesellim olmadi..

Keşkelerim yoktur benim, ne yaşadıysam ders alırım. Îyide benimdir kötüde. Avutmaya çalışmam kendimi; Acizlerden değilimdir...

Elinde ne varsa hayata dair,
ötesi hiçbir şey ya da vesair.
Hani demiş ya şair,
Mutluluğu sende bulan senindir, gerisi misafir!

Çocuksu Umutlarımla, Çabucak Büyümüş Hüzünlerim Arasında Kalakaldım.

Bırakın bir gün başkasına gönlü kayma ihtimali olan sevgiliyi, en güvendiğiniz dost bile sırt çevirebiliyor size. Kızmamak lazım hayata, onları gideceğini hiç düşünmeden canımıza can eden yine kendimizdik sonuçta.

Dost sanma şanlı vaktinde Dost olanı.. Dost bil gamlı vaktinde elinden tutanı..

Gece Yarisi Basliyorsa çigligim Duyulsun Diye Degil..
çagirmalarim Gelmen Için Degil.. Duyulmadan Seslenmeyi Biliyorsa Bu Yüregim, Görmeden Sevmeyide Bilir.

Sen beni okeyde ki ortağın mı zannettin sevgili? "BİT" dediğinde biteyim, "DÖN" dediğinde döneyim!

Dönülmez akşamın ufkundayım, vakit çok geç.. Bu son fasıldır ey ömrüm, nasıl geçersen geç..
Gönlüm Deniz Değilki, Efkarım Sahile Vursun..

Veda etmeden gidişin geliyor aklıma ve ben sadece susuyorum...



Neyin var? "sorusuna," Sen yoksun! " diyesim var.. Bildiğin gibi değil...

Terkedilen çabuk büyür, hüzün kalana düşsede pişmanlık hep GİDENİN payına !

Kalemimin kurşunu bitmiş, öldüremiyorum seni..

"Yalnızlık" yazarsın da düzelten olmaz... İşte o zaman yalnızsındır.

Yalnızlıkta ne imiş..
sensizliği yaşamış KADINIM ben!

Şu Hayatta Belkide En Çok İhtiyacım Olan Şey,
Sahte Olmadan Gülen Bir Yüz Yalanı Olmadan Seven Bir Kalp..

 "Kör sağır ve dilsiz çölde gidiyorlar. Sağır ölüyor dilsiz köre sağırın öldüğüne nasıl anlatır"? Seni sevmek de öyle işte..

Biz çok gördük alayına gidenleri, ne bileyim kralına dönenleri, he bi de siz giderken biz dönüyorduk diyenleri. Gençler boşverin bu işleri, önemli olan benimsemek değil, serseriliği en büyük meziyettir utandırmamak evdeki aileni..

Dışarda yolunu kaybeden değil; yanımda yerini kaybeden DOST UTANSIN!

Aşk sakızdan çıkan sözler kadar basit olmaya devam ettikçe. İnsanlarda onu çiğneyip tükürmeye devam edecekler.

Kendini bilmeli insan, kendini görebilmeli, elalemi tarttığı terazisinin bir kefesine kendini, bir kefesine de vicdanını koyabilmeli.. Evet koyabilmeli, koyabilmeli ki; haddini, hududunu sınırını görebilmeli.. Evet görebilmeli ki; hiç te masum olmadığını anlayabilmeli...


Gördüler ayrı-ayrı vardıkları yerde, Sonsuza-dek sürecek yanlışlıklarını.
Gördüler ayrı-ayrı kaldıkları yerde, Ayrı-ayrı büyüyen yalnızlıklarını...

Çocukken Yarın Neler Oynaya Biliriz Diye Düşünüyorduk.
Şimdiyse Yarın Hayat Bize Hangi Oyunu Oynayacak Diye Düşünüyoruz..

Doktor Cözümün Onlarca Ilaçmi? Istemiyorum Hiçbirini Psikolojim Inatci, Defalarca Yikildiktan Sonra Söyle Eksik Olan Ne? Sence Biraz Inanç mi...

Hassas yürekler taşıyoruz. Camdan, Çatlayan, Buğulanan, Kırılan.
Candan dost aramamız da bu yüzden, camdan anlayan...

Agaçtan düsen bir yaprak nasil 'kurumaya' mahkumsa, gönülden düsen insanda 'Unutulmaya' mahkumdur..!

Hâlâ bedenim sıcak ve cinayet mahalimde nefesinin parmak izleri varken bu gece yanımda ol. Ölemiyorum....!

Varlığında değerini bilmeyenler, cenazene gelip, "nasıl bilirdiniz"? sorusuna iyi bilirdik demesinler. Onları duyacağın yere imam çoktan pamuk tıkamış olacak...!

Kadın yüzünde ki sivilceleri bile fondötenle gizleyebiliyor. Sen, onun acı çektiğini nerden anlayacaksın ki..

Öyle eksildik ki yaşarken bize dokunan her şeyi eksiltiyoruz...
Yalnızlığımızla çoğalıp kalabalığımızla eksiliyoruz...
Ve öylesine kalabalık ki yalnızlığımız;
Ne yana dönsek kendimize çarpıyoruz.


Yüreğime girecek kadar sevilen yanımda duracak kadar sevmedi.
İşte bundan ibaretti bütün kırgınlığım..

Belki de hepimiz hiç düşünmeden kalbimizin en iyi kısmını vermişizdir.
Hemde karşılığında bizi düşünmesi zor olanlara..

Her insanın, hayatında kaçmakla direnmek arasında bir seçim yapmaya zorlandığı anlar vardır. Ben direniyorum..

Bakmayın siz benim kuru bir yaprak gibi sallandığıma...
Köküm sağlamdır sarsılsam da kopmam dalımdan...








İlgili Aramalar Etiketler : Anlamlı Damar Sözler, Damar Mesajları, Damar Sms'leri, Damar Sözler, En Güzel Damar Sözler, Etkileyici Damar Sözler, Full Damar Sözler, Harika Damar Sözler, Çok Güzel Damar Sözler,  Acı Sözler 2014, Acı Mesajlar...en damar sözler ile ilgili aramalar
etkileyici sözler, en anlamlı sözler, en delikanlı sözler, en baba sözler,en kral sözler
en damar sözler, en güzel sözler,en damar sözler 2014, Laf sokan sözler, Delikanlı adam sözleri, Damardan laflar, Şekilli Damar sözler, Damar söz, Damar sözler arşivi, Değişik damar sözler, en acı sözler ile, en ağır sözler, en acı aşk sözleri, tüm damar sözler
en anlamlı sözler, en acı sözler sevgiliye, en acı ayrılık sözleri, en acı sözler kısa